RE: [cisco-ttl] Cisco 877 IOS problemi

From: volkan <volkan_at_....>
Date: Wed, 18 Jul 2007 12:40:02 +0300


Selamlar;  

877 ler için içine yazılımı attıktan sonra  

Confreg-0x2102 ye yazdırmayı deneyin.  

Buna benzer bendede sorun vardı bu adrese wr ettinizmi sorun yok oldu.  

Saygılarımla;
Volkan ŞAMLI  

 (Bu posta iletisi Virüs taramasından geçirilmiştir. )


From: cisco-ttl_at_yahoogroups.com [mailto:cisco-ttl_at_yahoogroups.com] On Behalf Of aslan_322 Sent: Wednesday, July 18, 2007 9:33 AM
To: cisco-ttl_at_yahoogroups.com
Subject: [cisco-ttl] Cisco 877 IOS problemi  

Merhaba Arkadaslar, 877'in flashi silindi. Cihaz konsolda ROMMON modunda açlýyordu. Internetten c870-advipservicesk9-mz.124-11.T.bin IOS buldum ve solarwind'in tftp server ile cihaza yukledim. sonra confugurasyonu yukledim. Butun ayarlardan sonra copy running-config startup-config yazdým ve ayarlarý kaydettim. Sonra cihazý kapattýp actýðýmda cihaz flash ý tekrar yüklüyor ve -----System Configuration Dialog--- yazýsýnýn altýnda Would you like to enter the initial configuration dialog? [yes/no]: diye bir yazý geliyor ve ben buna no diyorum cihazýn ilk ayarlara geri donuyor. Sonrasýnda copy startupconfig  running-config yazýyorum ve yaptýðým ayarlar aynen geriye donuyor. Cihaz her kapanýp acýldýðýnda setup moduna geliyor. diger copy komutlarini da kullandim yine olmadi. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Kolay gelsin. Selamlar...  

[Non-text portions of this message have been removed] Received on Wed Jul 18 2007 - 15:51:10 CEST

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Wed Jul 18 2007 - 15:51:10 CEST